Ons verhaal

Over Artli

Wie zijn wij?

Wij zijn Dennis, Erwin & Job, drie jonge ondernemers met een passie. Kunst is voor ons meer dan iets wat je mooi vindt, het is iets persoonlijks, iets unieks. Wij verzorgen dan ook graag een persoonlijke illustratie van jouw huis. Bijvoorbeeld het huis waar je geboren of opgegroeid bent, gewoond hebt of wat je net gekocht of verkocht hebt. Dit is een origineel cadeau voor jezelf of iemand anders. Wij zijn trots dat wij al vele mensen blij hebben kunnen maken met onze illustraties.

Wat wij willen bereiken

Ons doel is zoveel mogelijk mensen blij maken met een persoonlijke herinnering aan de muur. Wij merkten dat het lastig was voor mensen om een stijlvol ontwerp van een huis te vinden voor een betaalbare prijs, als reactie hierop zijn wij samen met kunstenaars Artli gaan oprichten. Elke handgetekende illustratie wordt gemaakt in onze huisstijl en pas geprint na goedkeuring van de klant. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en zijn pas tevreden als de klant dat is.

Contact

Heb jij een vraag of opmerking? Neem eens een kijkje op onze Veelgestelde vragen pagina | FAQ. 

Geen antwoord op je vraag gevonden? Gebruik onderstaande contactformulier of mail ons naar [email protected], wij streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren!