Veelgestelde Vragen

1. Tekenen jullie alles met de hand?

Jazeker! Al onze kustenaars werken met een tekentablet of laptop waarop ze met de hand jouw illustratie tekenen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw illustratie altijd van de hoogste kwaliteit is en kunnen wij jouw specifieke instructies verwerken. 

2. Krijg ik een voorbeeld van mijn kunstwerk voor het verzenden?

Na het bestellen ontvang jij binnen 2 dagen het ontwerp in de mail ter goedkeuring. Mocht je nog op- of aanmerkingen hebben op dit ontwerp zullen wij dit aanpassen binnen 2 dagen.

3. Wat zijn jullie tips voor het mooiste resultaat?

Naast een goede foto raden wij altijd aan iets van bomen, struiken, fietsen of auto’s mee te laten nemen zodat de illustratie meer diepte krijgt. Daarbij geeft een titel en subtitel meer body aan het eindresultaat.

4. Wat zijn jullie levertijden?

Na het plaatsten van de bestelling ontvang je binnen +- 3 dagen een proefdruk op de mail. Deze proefdruk keur je goed of af. Bij afkeuring geef je feedback mee. onze kunstenaars gaan dan aan de slag om een nieuwe versie van de illustratie te maken. hier zal wederom +- 3 dagen overheen gaan. Dit kan net zo vaak tot je zelf helemaal tevreden bent. 

Na goedkeuring zal de illustratie binnen 1-2 dagen worden bezorgd. 

5. Kan ik mijn bestelling retourneren?

Het is niet mogelijk de gepersonaliseerde items ter retourneren. Als de illustratie speciaal voor jou is gemaakt of voor jou is aangepast kan deze dus niet terug gestuurd worden. Zie onze algemene voorwaarde voor meer informatie.  

6. Kunnen jullie ook een andere stijl tekenen?

Nee, dit kan niet. De illustraties worden altijd in dezelfde stijl gemaakt. 

7. Tekenen jullie alleen huizen of kantoren?

Wij zijn gespecialiseerd in huizen, kantoren en andere gebouwen, maar andere objecten zijn ook mogelijk zoals auto’s of boten. Boten en auto’s kan je gewoon bestellen via de product pagina van huizen. Heb je een leuk idee wat jij graag op onze manier uitgewerkt wil zien? Neem dan even op met onze klantenservice, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.

8. Kan ik ook een digitale versie kopen?

Tuurlijk, wij kunnen de rechten (copyright) van de tekening verkopen zodat je het zelf kunt hergebruiken. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

9. Hoe gaat Artli om met duurzaamheid?

De tekeningen worden in Nederland geprint en ingelijst. Daarbij maken wij gebruik van FSC gekeurd papier. Het FSC-keurmerk van de Forest Stewardship Council geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie. 

Is jouw vraag beantwoord?

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

100% tevredenheidsgarantie

Hoe het werkt

Ons bestelproces is simpel en gefocust op een stijlvol en persoonlijk resultaat

 

Stap 1

Foto
uploaden

Maak een foto of gebruik een afbeelding van Google Streetview. Denk goed na over de hoek en kwaliteit van de foto.

 

Stap 2

Ontwerp goedkeuren

Binnen 2 dagen ontvang jij per mail een ontwerp ter goedkeuring. Als je nog opmerkingen hebt verwerken wij die om een perfect resultaat te garanderen.

 

Stap 3

Printen en
leveren

2 dagen na goedkeuring leveren wij het product bij jou thuis af. Tip: ingelijst is het mooist; onze zwarte luxe lijsten zijn van aluminium.

tekening huis
illustratie huis