Veelgestelde Vragen

1. Tekenen jullie alles met de hand?

Jazeker! Al onze kustenaars werken met een tekentablet waarop ze met de hand jouw illustratie tekenen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw illustratie altijd van de hoogste kwaliteit is en kunnen wij jouw specifieke instructies verwerken. 

2. Krijg ik een voorbeeld van mijn kunstwerk voor het verzenden?

Na het bestellen ontvang jij binnen +- 3 dagen een proefruk in de mail ter goedkeuring. Mocht je nog op- of aanmerkingen hebben op dit ontwerp zullen wij dit aanpassen binnen +-3 dagen. Na goedkeuring start automatisch het verzendproces. Na goedkeuring kan je dus geen wijzigingen meer aanbrengen. 

3. Wat zijn jullie tips voor het mooiste resultaat?

Een goede basisfoto als uitgangspunt is belangrijk. Vanuit deze foto tekenen we het huis op. Deze foto wordt ook gebruikt om de perspectieven en verhoudingen te waarborgen. De basisfoto moet dus zo zijn zoals jij ook de illustratie zou willen zien. Het werkt vaak goed als de foto iet wat vanuit een hoek is genomen waardoor je meer diepte in de foto en uiteindelijk ook in de illustratie krijgt. Mocht je niet alles op één foto kunnen vangen of als er dingen voor het huis staan zoals bomen of taken, dan kan je extra foto’s van deze delen naar ons toe sturen. Onze kunstenaars gebruiken deze foto’s om de “verborgen” stukken in te vullen. 

 Naast een goede foto raden wij altijd aan iets van bomen, struiken, fietsen of auto’s mee te laten nemen zodat de illustratie meer diepte krijgt. Hiernaast geeft ook een titel en subtitel meer body aan het eindresultaat.

4. Wat zijn jullie levertijden?

Na het plaatsten van de bestelling ontvang je binnen +- 3 dagen een proefdruk op de mail. Deze proefdruk keur je goed of af. Bij afkeuring geef je feedback mee. onze kunstenaars gaan dan aan de slag om een nieuwe versie van de illustratie te maken. Hier zal wederom +- 3 dagen overheen gaan. Dit kan net zo vaak tot je zelf helemaal tevreden bent. 

Na goedkeuring zal de illustratie binnen 1-2 dagen worden bezorgd. 

De totale levertijd kan dus erg verschillend zijn. Gemiddeld ligt de levertijd op +- 7 dagen. 

5. Kan ik mijn illustratie nog een keer bestellen?

 Jazeker! Dit vinden we zelfs heel leuk. Hierom geven we 25% korting op een herbestelling. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. 

6. Kan ik mijn bestelling retourneren?

Het is niet mogelijk de gepersonaliseerde items ter retourneren. Als de illustratie speciaal voor jou is gemaakt of voor jou is aangepast kan deze dus niet terug gestuurd worden. Zie onze algemene voorwaarde voor meer informatie.  

7. Mijn bestelling is beschadigd geleverd. Wat nu? 

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je een beschadigd product ontvangt. Wij streven ernaar om uw ervaring met onze persoonlijke illustraties zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Helaas kan het soms voorkomen dat een lijst of illustratie tijdens het transport beschadigd raakt. Dit lossen we altijd kosteloos voor je op. Gebruik hiervoor ons  schadeformulier voor een snelle en gemakkelijk afhandeling. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de situatie af te handelen. 

8. Kunnen jullie ook een andere stijl tekenen?

Nee, dit kan niet. De illustraties worden altijd in dezelfde stijl gemaakt. 

9. Tekenen jullie alleen huizen of kantoren?

Wij zijn gespecialiseerd in huizen, kantoren en andere gebouwen, maar andere objecten zijn ook mogelijk zoals auto’s of boten. Boten en auto’s kan je gewoon bestellen via de product pagina van huizen. Heb je een leuk idee wat jij graag op onze manier uitgewerkt wil zien? Neem dan even op met onze klantenservice, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.

10. Kan ik ook een digitale versie kopen?

Ja, dat is mogelijk. Wanneer je een digitale versie van de illustratie wilt verkrijgen, kun je de rechten (copyrights) van de illustratie kopen, waardoor je deze zo vaak kunt afdrukken als je wilt.

Voor deze rechten hanteren wij de volgende prijzen:

  • Voor persoonlijk gebruik: €195,- incl. btw, inclusief tekenkosten. Betaling verloopt via een digitaal betaalverzoek.
  • Voor commercieel gebruik: €295,- excl. btw, inclusief tekenkosten. Betaling verloopt via factuur.

Het tekenproces is identiek aan het “normale” proces. Je hebt onbeperkt recht op revisies totdat je tevreden bent en akkoord geeft op de illustratie. Vervolgens sturen we het digitale bestand in hoge resolutie PDF-formaat, dat bewerkbaar is in Adobe-programma’s. Ben je geïnteresseerd in een digitale versie van de illustratie? Neem contact op met onze klantenservice.

11. Hoe gaat Artli om met duurzaamheid?

De tekeningen worden in Nederland geprint en ingelijst. Daarbij maken wij gebruik van FSC gekeurd papier. Het FSC-keurmerk van de Forest Stewardship Council geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie. 

Is jouw vraag beantwoord?

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

100% tevredenheidsgarantie

Hoe het werkt

Ons bestelproces is simpel en gefocust op een stijlvol en persoonlijk resultaat

 

Stap 1

Foto
uploaden

Maak een foto of gebruik een afbeelding van Google Streetview. Denk goed na over de hoek en kwaliteit van de foto.

 

Stap 2

Ontwerp goedkeuren

Binnen 2 dagen ontvang jij per mail een ontwerp ter goedkeuring. Als je nog opmerkingen hebt verwerken wij die om een perfect resultaat te garanderen.

 

Stap 3

Printen en
leveren

2 dagen na goedkeuring leveren wij het product bij jou thuis af. Tip: ingelijst is het mooist; onze zwarte luxe lijsten zijn van aluminium.

tekening huis
illustratie huis