Previous
Next

origineel relatiegeschenk

Handgetekende illustratie van het bedrijf

Dit is een persoonlijk en origineel relatiegeschenk: een unieke herinnering aan het kantoor, winkel of bedrijfspand. Wij maken een moderne en stijlvolle illustratie en kunnen deze ingelijst bezorgen.  

Uniek en origineel relatiegeschenk

origineel relatiegeschenk

Dit unieke relatiegeschenk kan jouw relatie zowel thuis ophangen als in het bedrijf. Naast dat veel bedrijven zelf een illustratie willen ophangen van hun eigen bedrijf, krijgen wij veel aanvragen voor mensen die het bedrijf verlaten of verkocht hebben. Ook is dit hét cadeau voor een jubileum. Wij hebben al veel mensen blij mogen maken met onze handgetekende illustraties en daar zijn wij trots op. 

Ons design is modern en stijlvol. Wij horen graag jouw wensen voor illustratie, doordat wij de illustratie met de hand tekenen kunnen wij namelijk bepaalde elementen van het bedrijf weglaten of juist wel tekenen. Al vanaf €50- incl. btw én gratis bezorging maken wij een handgetekende illustratie. 

Persoonlijk relatiegeschenk

Upload een foto en ontvang binnen 2 dagen een ontwerp ter goedkeuring, na jouw goedkeuring zullen wij het relatiegeschenk gratis thuis of op kantoor bezorgen. Onze luxe lijsten zijn van aluminium en echt glas.

afscheidscadeau collega
relatiegeschenk bedrijf

Onze klanten zijn zeer tevreden

Anja Wiertsema-Bek
Anja Wiertsema-Bek
2021-03-16
Ik ben ontzettend blij met de tekening, een mooie aandenken aan de ‘oude ruïne’ op ons stukje land!
Jolanda Hierck
Jolanda Hierck
2021-03-16
Service was prima en er werd steeds snel gereageerd. Het uiteindelijke resultaat was echt super en precies zoals ik had gehoopt.
Wina
Wina
2021-03-16
We zijn heel tevreden over het resultaat.
sabrine
sabrine
2021-03-15
Erg leuk idee om cadeau te doen. Goed uitgevoerd in goed overleg. Snelle levering, alles volgens afspraak.
Stijn Kram
Stijn Kram
2021-03-12
Mijn ouders waren zeer enthousiast over dit presentje. Zelf was ik ook heel tevreden over het eindresultaat, de kwaliteit van de tekening en de lijst zijn zeker 5 sterren waard.
Roelof
Roelof
2021-03-10
Een goede relatie heb ik een lijntekening van hun boerderij cadeau gedaan. Na de feedback op de eerste versie volgde een prachtig resultaat. De ontvangers, en ik dus ook, zijn er erg blij mee.
Bianca
Bianca
2021-03-06
Echt een aanwinst voor ons nieuwe huis. Er is goed gekeken naar de toegestuurde foto's om het huis zo kloppend mogelijk te maken. Vriendelijke berichtjes via mail en instagram! Snelle reactie en service!
Justin wiggers
Justin wiggers
2021-02-28
Mooi gedetailleerd product en snel in huis!
Loes Visser
Loes Visser
2021-02-28
Echt een origineel cadeautje! Ook leuk dat je zelf nog aanpassingen mag maken in de concept tekening: helemaal blij met wat ik mijn ouders geef.
GJ
GJ
2021-02-26
Mooie handgemaakte tekening van ons huis ontvangen. Design lijst met glas. Alles zorgvuldig als een pakketje verpakt. Past mooi op onze schouw.

Origineel relatiegeschenk v.a. €50: gegarandeerd succes!

illustratie huis cadeau

Dit persoonlijke en originele relatiegeschenk van het bedrijf kun je bij ons gemakkelijk en snel bestellen. Maak een foto van het gebouw of gebruik een screenshot van Google Maps. Het ontwerp krijg je ter goedkeuring binnen 2 dagen per mail opgestuurd. Zodra het ontwerp is goedgekeurd krijg jij het relatiegeschenk binnen 2-3 dagen gratis thuisbezorgd. De handgetekende illustratie kunnen wij maken voor alle soorten gebouwen: kantoor, winkel, praktijk, loods, bedrijf, boerderij, etc. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Categorie: relatiegeschenken
Product: uniek en origineel relatiegeschenk