Vorige slide
Volgende slide

origineel relatiegeschenk

Handgetekende illustratie van het bedrijf

Dit is een persoonlijk en origineel relatiegeschenk: een unieke herinnering aan het kantoor, winkel of bedrijfspand. Wij maken een moderne en stijlvolle illustratie en kunnen deze ingelijst bezorgen.

Uniek en origineel relatiegeschenk

origineel relatiegeschenk

Dit unieke relatiegeschenk kan jouw relatie zowel thuis ophangen als in het bedrijf. Naast dat veel bedrijven zelf een illustratie willen ophangen van hun eigen bedrijf, krijgen wij veel aanvragen voor mensen die het bedrijf verlaten of verkocht hebben. Ook is dit hét cadeau voor een jubileum. Wij hebben al veel mensen blij mogen maken met onze handgetekende illustraties en daar zijn wij trots op. 

Ons design is modern en stijlvol. Wij horen graag jouw wensen voor illustratie, doordat wij de illustratie met de hand tekenen kunnen wij namelijk bepaalde elementen van het bedrijf weglaten of juist wel tekenen. Al vanaf €60- incl. btw én gratis bezorging maken wij een handgetekende illustratie. 

Persoonlijk relatiegeschenk

Upload een foto en ontvang binnen +-3 dagen een ontwerp ter goedkeuring, na jouw goedkeuring zullen wij het relatiegeschenk gratis thuis of op kantoor bezorgen. Onze luxe lijsten zijn van aluminium en echt glas.

Onze klanten zijn zeer tevreden

Origineel relatiegeschenk v.a. €60: gegarandeerd succes!

illustratie huis cadeau

Dit persoonlijke en originele relatiegeschenk van het bedrijf kun je bij ons gemakkelijk en snel bestellen. Maak een foto van het gebouw of gebruik een screenshot van Google Maps. Het ontwerp krijg je ter goedkeuring binnen +-3 dagen per mail opgestuurd. Zodra het ontwerp is goedgekeurd krijg jij het relatiegeschenk binnen 2 dagen gratis thuisbezorgd. De handgetekende illustratie kunnen wij maken voor alle soorten gebouwen: kantoor, winkel, praktijk, loods, bedrijf, boerderij, etc. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Categorie: relatiegeschenken
Product: uniek en origineel relatiegeschenk