Vorige slide
Volgende slide

Housewarming cadeau

Illustratie van jouw Huis

Ben jij op zoek naar een uniek en persoonlijk housewarming cadeau voor  iemand die een net verhuisd is of een housewarming geeft? Met dit cadeau heb je gegarandeerd succes! Van het nieuwe (of oude) huis maken wij een moderne en stijlvolle illustratie, jij krijgt deze geprint en ingelijst thuisbezorgd. 

Cadeau nieuw huis: v.a. €55 - gratis bezorging

cadeau huis housewarming

Je huis is een omgeving waar je bijzondere momenten hebt meegemaakt of gaat meemaken. Een illustratie van je oude of nieuwe huis is daarom een unieke herinnering. Jouw huis wordt door ons met de hand getekend. Hierdoor kunnen wij bepaalde elementen van het huis meenemen of weglaten. Ons design is stijlvol, modern en past in iedere ruimte. 

Een illustratie van iemands oude of nieuw huis is het idee voor een housewarming cadeau of een cadeau voor een nieuw huis. Er is altijd wel een muurtje waar een stijlvolle illustratie van het huis kan hangen. Met dit persoonlijke cadeau wordt de housewarming een gegarandeerd succes! 

Housewarming cadeau idee

Ken je iemand die gaat verhuizen, een housewarming geeft of net verhuisd is? Een illustratie van het huis is een persoonlijk cadeau. Binnen 2 dagen krijg jij een ontwerp ter goedkeuring, na jouw goedkeuring zullen wij het cadeau gratis thuis leveren. 

poster huis

Onze klanten zijn zeer tevreden

Persoonlijk cadeau voor in je nieuwe huis

illustratie huis cadeau

Een illustratie van je (oude) appartement of huis kan je bij ons snel en gemakkelijk bestellen. Maak een foto met je telefoon of gebruik een screenshot van Google Maps. Het ontwerp krijg je binnen 2 dagen. Zodra het ontwerp is goedgekeurd krijg jij het cadeau binnen 2 dagen gratis thuisbezorgd. De illustratie kunnen wij maken voor elk type woning: vrijstaand, rijtjeshuis, appartement, twee-onder een kap of een flat. Naast een woning kunnen wij ook een kantoor of ander gebouw tekenen. 

Categorie: housewarming cadeau idee
Product: illustratie huis: persoonlijk cadeau