Previous
Next

Housewarming cadeau

Illustratie van jouw Huis

Ben jij op zoek naar een uniek en persoonlijk housewarming cadeau voor  iemand die een net verhuisd is of een housewarming geeft? Met dit cadeau heb je gegarandeerd succes! Van het nieuwe (of oude) huis maken wij een moderne en stijlvolle illustratie, jij krijgt deze geprint en ingelijst thuisbezorgd. 

Cadeau nieuw huis: v.a. €50 - gratis bezorging

cadeau huis housewarming

Je huis is een omgeving waar je bijzondere momenten hebt meegemaakt of gaat meemaken. Een illustratie van je oude of nieuwe huis is daarom een unieke herinnering. Jouw huis wordt door ons met de hand getekend. Hierdoor kunnen wij bepaalde elementen van het huis meenemen of weglaten. Ons design is stijlvol, modern en past in iedere ruimte. 

Een illustratie van iemands oude of nieuw huis is het idee voor een housewarming cadeau of een cadeau voor een nieuw huis. Er is altijd wel een muurtje waar een stijlvolle illustratie van het huis kan hangen. Met dit persoonlijke cadeau wordt de housewarming een gegarandeerd succes! 

Housewarming cadeau idee

Ken je iemand die gaat verhuizen, een housewarming geeft of net verhuisd is? Een illustratie van het huis is een persoonlijk cadeau. Binnen 2 dagen krijg jij een ontwerp ter goedkeuring, na jouw goedkeuring zullen wij het cadeau gratis thuis leveren. 

poster huis
housewarming cadeau nieuw huis

Onze klanten zijn zeer tevreden

Anja Wiertsema-Bek
Anja Wiertsema-Bek
2021-03-16
Ik ben ontzettend blij met de tekening, een mooie aandenken aan de ‘oude ruïne’ op ons stukje land!
Jolanda Hierck
Jolanda Hierck
2021-03-16
Service was prima en er werd steeds snel gereageerd. Het uiteindelijke resultaat was echt super en precies zoals ik had gehoopt.
Wina
Wina
2021-03-16
We zijn heel tevreden over het resultaat.
sabrine
sabrine
2021-03-15
Erg leuk idee om cadeau te doen. Goed uitgevoerd in goed overleg. Snelle levering, alles volgens afspraak.
Stijn Kram
Stijn Kram
2021-03-12
Mijn ouders waren zeer enthousiast over dit presentje. Zelf was ik ook heel tevreden over het eindresultaat, de kwaliteit van de tekening en de lijst zijn zeker 5 sterren waard.
Roelof
Roelof
2021-03-10
Een goede relatie heb ik een lijntekening van hun boerderij cadeau gedaan. Na de feedback op de eerste versie volgde een prachtig resultaat. De ontvangers, en ik dus ook, zijn er erg blij mee.
Bianca
Bianca
2021-03-06
Echt een aanwinst voor ons nieuwe huis. Er is goed gekeken naar de toegestuurde foto's om het huis zo kloppend mogelijk te maken. Vriendelijke berichtjes via mail en instagram! Snelle reactie en service!
Justin wiggers
Justin wiggers
2021-02-28
Mooi gedetailleerd product en snel in huis!
Loes Visser
Loes Visser
2021-02-28
Echt een origineel cadeautje! Ook leuk dat je zelf nog aanpassingen mag maken in de concept tekening: helemaal blij met wat ik mijn ouders geef.
GJ
GJ
2021-02-26
Mooie handgemaakte tekening van ons huis ontvangen. Design lijst met glas. Alles zorgvuldig als een pakketje verpakt. Past mooi op onze schouw.

Persoonlijk cadeau voor in je nieuwe huis

illustratie huis cadeau

Een illustratie van je (oude) appartement of huis kan je bij ons snel en gemakkelijk bestellen. Maak een foto met je telefoon of gebruik een screenshot van Google Maps. Het ontwerp krijg je binnen 2 dagen. Zodra het ontwerp is goedgekeurd krijg jij het cadeau binnen 2 dagen gratis thuisbezorgd. De illustratie kunnen wij maken voor elk type woning: vrijstaand, rijtjeshuis, appartement, twee-onder een kap of een flat. Naast een woning kunnen wij ook een kantoor of ander gebouw tekenen. 

Categorie: housewarming cadeau idee
Product: illustratie huis: persoonlijk cadeau