Previous
Next

Afscheidscadeau collega

Handgetekende illustratie van het bedrijf

Dit is een persoonlijk en uniek afscheidscadeau voor een collega: een originele herinnering aan de winkel, het kantoor of bedrijfspand. Wij maken een stijlvolle en moderne illustratie en kunnen deze ingelijst bezorgen.  

Persoonlijk en origineel afscheidscadeau: v.a. €50 - Gratis bezorging

origineel relatiegeschenk

Dit unieke afscheidscadeau voor jouw collega kan hij of zij thuis ophangen ter herinnering aan alle bijzondere momenten die jullie samen hebben meegemaakt tijdens het werk. Wij hebben al veel collega’s, werknemers en eigenaren blij mogen maken met onze handgetekende illustraties en daar zijn wij trots op. 

Ons ontwerp is stijlvol en modern. Graag horen wij jouw wensen voor de illustratie. Wij tekenen de illustratie met de hand en kunnen daardoor sommige elementen van het bedrijf weglaten of juist wel meenemen. Al vanaf €50- incl. btw én gratis bezorging maken wij een handgetekende illustratie. 

Afscheidscadeau collega

Binnen 2 dagen ontvang jij een ontwerp ter goedkeuring, na jouw goedkeuring zullen wij het afscheidscadeau gratis thuis of op kantoor bezorgen. Tip: ingelijst is het mooist, onze zwarte lijsten zijn van aluminium en echt glas.

afscheidscadeau collega
relatiegeschenk bedrijf

Onze klanten zijn zeer tevreden

Anja Wiertsema-Bek
Anja Wiertsema-Bek
2021-03-16
Ik ben ontzettend blij met de tekening, een mooie aandenken aan de ‘oude ruïne’ op ons stukje land!
Jolanda Hierck
Jolanda Hierck
2021-03-16
Service was prima en er werd steeds snel gereageerd. Het uiteindelijke resultaat was echt super en precies zoals ik had gehoopt.
Wina
Wina
2021-03-16
We zijn heel tevreden over het resultaat.
sabrine
sabrine
2021-03-15
Erg leuk idee om cadeau te doen. Goed uitgevoerd in goed overleg. Snelle levering, alles volgens afspraak.
Stijn Kram
Stijn Kram
2021-03-12
Mijn ouders waren zeer enthousiast over dit presentje. Zelf was ik ook heel tevreden over het eindresultaat, de kwaliteit van de tekening en de lijst zijn zeker 5 sterren waard.
Roelof
Roelof
2021-03-10
Een goede relatie heb ik een lijntekening van hun boerderij cadeau gedaan. Na de feedback op de eerste versie volgde een prachtig resultaat. De ontvangers, en ik dus ook, zijn er erg blij mee.
Bianca
Bianca
2021-03-06
Echt een aanwinst voor ons nieuwe huis. Er is goed gekeken naar de toegestuurde foto's om het huis zo kloppend mogelijk te maken. Vriendelijke berichtjes via mail en instagram! Snelle reactie en service!
Justin wiggers
Justin wiggers
2021-02-28
Mooi gedetailleerd product en snel in huis!
Loes Visser
Loes Visser
2021-02-28
Echt een origineel cadeautje! Ook leuk dat je zelf nog aanpassingen mag maken in de concept tekening: helemaal blij met wat ik mijn ouders geef.
GJ
GJ
2021-02-26
Mooie handgemaakte tekening van ons huis ontvangen. Design lijst met glas. Alles zorgvuldig als een pakketje verpakt. Past mooi op onze schouw.

Hét persoonlijke afscheidscadeau voor jouw collega

illustratie huis cadeau

Dit unieke afscheidscadeau kan je bij ons gemakkelijk bestellen. Maak een mooie foto van het gebouw/ bedrijf of gebruik een screenshot van Google Streetview. Het design krijg je binnen 2 dagen je ter goedkeuring in de mail. Na jouw goedgekeurd krijg jij het afscheidscadeau gratis thuisbezorgd binnen 2 dagen. Wij maken de handgetekende illustraties van alle soorten gebouwen: praktijk, restaurant, winkel, kantoor, loods, boerderij, hotel, etc. 

Vragen? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Categorie: afscheidscadeau collega
Product: afscheidscadeau collega