Previous
Next

Poster huis

Illustratie van jouw Huis

Ben jij op zoek naar een originele poster voor in je eigen huis, zoek jij een origineel cadeau of ken je iemand kent die gaat verhuizen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Van een foto maken wij een moderne en stijlvolle tekening die wij printen op een poster. Op deze manier is jouw tekening altijd uniek. 

Unieke handgetekende illustratie van jouw huis

cadeau huis housewarming

Ons huis is een plek waar je veel momenten heb beleefd. Daarom is poster van je oude huis een unieke herinnering aan al die momenten. Al vanaf €50 maken wij een illustratie die wij gratis thuisbezorgen. Wij tekenen het huis met de hand en kunnen hierdoor bepaalde elementen van het gebouw extra benadrukken of juist weglaten. Ons design is tijdloos en onze posters kunnen ingelijst worden geleverd in een lijst van aluminium en echt glas. Hierdoor hebben wij al veel mensen blij kunnen maken met een unieke illustratie van hun woning. 

Het cadeau voor jezelf of iemand anders

Dit is een origineel cadeau voor iemand die verhuisd is of nog gaat verhuizen, of gewoon voor iemand die erg trots is op zijn of haar huidige woning. Ook als afscheidscadeau voor huisgenoten is dit het perfecte idee, maar natuurlijk kun je onze poster van je huis ook gewoon voor jezelf kopen.

poster huis
housewarming cadeau nieuw huis

Onze klanten zijn zeer tevreden

Anja Wiertsema-Bek
Anja Wiertsema-Bek
2021-03-16
Ik ben ontzettend blij met de tekening, een mooie aandenken aan de ‘oude ruïne’ op ons stukje land!
Jolanda Hierck
Jolanda Hierck
2021-03-16
Service was prima en er werd steeds snel gereageerd. Het uiteindelijke resultaat was echt super en precies zoals ik had gehoopt.
Wina
Wina
2021-03-16
We zijn heel tevreden over het resultaat.
sabrine
sabrine
2021-03-15
Erg leuk idee om cadeau te doen. Goed uitgevoerd in goed overleg. Snelle levering, alles volgens afspraak.
Stijn Kram
Stijn Kram
2021-03-12
Mijn ouders waren zeer enthousiast over dit presentje. Zelf was ik ook heel tevreden over het eindresultaat, de kwaliteit van de tekening en de lijst zijn zeker 5 sterren waard.
Roelof
Roelof
2021-03-10
Een goede relatie heb ik een lijntekening van hun boerderij cadeau gedaan. Na de feedback op de eerste versie volgde een prachtig resultaat. De ontvangers, en ik dus ook, zijn er erg blij mee.
Bianca
Bianca
2021-03-06
Echt een aanwinst voor ons nieuwe huis. Er is goed gekeken naar de toegestuurde foto's om het huis zo kloppend mogelijk te maken. Vriendelijke berichtjes via mail en instagram! Snelle reactie en service!
Justin wiggers
Justin wiggers
2021-02-28
Mooi gedetailleerd product en snel in huis!
Loes Visser
Loes Visser
2021-02-28
Echt een origineel cadeautje! Ook leuk dat je zelf nog aanpassingen mag maken in de concept tekening: helemaal blij met wat ik mijn ouders geef.
GJ
GJ
2021-02-26
Mooie handgemaakte tekening van ons huis ontvangen. Design lijst met glas. Alles zorgvuldig als een pakketje verpakt. Past mooi op onze schouw.

Poster huis: Waar komt die van jou te hangen?

illustratie huis cadeau

Een tekening van je (oude) woning of het appartement waar je woont kan je bij ons gemakkelijk en snel kopen. Maak een foto of gebruik een screenshot van Google Maps. Daarna gaan wij bezig met het ontwerp. Binnen drie dagen sturen wij het design op en na jouw goedkeuring zullen wij het binnen een paar dagen leveren. In plaats van een ouderwetse schets maken wij een moderne lijntekening. Bovendien kunnen wij een illustratie kunnen wij maken voor elk type woning: rijtjeshuis, appartement, vrijstaand, twee-onder een kap, geboortehuis of een flat. Naast een huis kunnen wij ook een bedrijfspand, kantoor of ander gebouw tekenen. 

Categorie: poster huis
Product: poster huis